Járműipar 4.0 – S&T Online Szakmai Nap

2022. február 14., hétfő, 10:01

Címkék: autóipar autóipari beszállító cad CAD/CAM/PLM járműipar járműipari beszállító S&T Consulting Hungary Kft. szakmai nap tervezői szoftver

A járműipar a valaha volt legnagyobb átalakulásán megy keresztül. Az elektronizáció, a chip- és nyersanyaghiány, az elszabaduló energiaárak, a COVID által okozott ellátási zavarok, valamint a munkaerőhiány soha nem látott kihívások elé állítják a szektort.

Az autóeladások jelentősen zsugorodtak az utóbbi években. A kisebb tortából egyre növekvő szeletet hasítanak ki az elektromos járművek, ezen a területen viszont a Tesla és a távol-keleti gyártók határozottan piacot nyertek, tovább nehezítve a hagyományos európai, azon belül magyar gyártók és beszállítóik helyzetét.

Ebben a sokirányú szorításban az ipari digitalizáció nyújtja az egyik kitörési pontot a hatékonyság növelésével. Látogassa meg rendezvényünket, ismerkedjen meg a legújabb technológiákkal, merítsen ötleteket!

A rendezvény első felében elsősorban a cégvezetőkhöz szólunk. Áttekintjük a járműipari trendeket és a vállalati folyamatok digitalizálásának legkorszerűbb szoftver eszközeinek - MES, IIoT, ERP, PLM, gyárszimuláció – lehetőségeit. Ismerje meg, hogy a valós idejű adatgyűjtésen alapuló döntéstámogató rendszerek hogyan segíthetik a vezetői munkát.

A második részben elsősorban a mérnöki műszaki megoldások (CAD, CAM, végeselemes szimuláció) újdonságait, lehetőségeit mutatjuk be.

Alkalmazásainkat olyan cégek használják Magyarországon, mint az AD Plastic, Alprosys, Audi, AVL, Bosch, Busch, Fémalk, Inter-Traction, Jász-Plasztik, Nemak, Knorr-Bremse, Prec-Cast, Rába, Schaefler csoport, Videoton.

További információk:

S&T Consulting Hungary Kft.

ipar40@snt.hu

https://snt.hu/ipar40

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Média Partnerek