Az S&T lett az első Moldex3D Authorized Certification Center Közép-Európában

A Moldex 3D választása alapján Közép Európában az S&T Consulting Hungary Kft. lett az első Moldex3D Authorized Certification Center

2019. június 13., csütörtök, 21:05

Címkék: cad CAD-modell CAD/CAM/PLM fröccsöntés Moldex3D műanyagipar S&T Consulting Hungary Kft. szimuláció szimulációs szoftver

A CoreTech System Co. Ltd (Moldex 3D), a műanyagipar vezető, mérnöki szimulációs megoldásokat szállító cége, első közép európai Authorized Certification Center-ének (MACC) az S&T Consulting Hungary Kft-t (S&T) nevezte ki. Ennek alapján az S&T telephelyén lesz lehetőség letenni a certifikációs vizsgát, amely elismeri és validálja a szakértők Moldex3D megoldásokhoz kapcsolódó képességeit és tudását.

“Az első közép európai MACC megnyitása bizonyítja, hogy az S&T elkötelezetten segíti a vásárlóit a Moldex3D szoftverben rejlő szimulációs lehetőségek tökéletes kihasználásához szükséges képességeik és tudásuk frissen tartásában.”– mondta Nyirő Ferenc, az S&T Consulting Hungary Ipari Digitalizáció üzletágának vezetője. „Az, hogy üzleti partnerükkel, a Moldex3D-vel közösen megnyitjuk itt Magyarországon az első Moldex3D Authorized Certification Center-t, azt jelenti, hogy a vásárlóink fontos szerepet játszanak tevékenységinkben.”

Az S&T Moldex3D Authorized Certification Center a cég budaörsi telephelyén, a Puskás Tivadar út 14. szám alatt található és hivatalosan is megnyitott. A cég a legkorszerűbb felszereléssel rendelkezik és számos olyan képzést indít el, melyek a Moldex3D fröccsöntés szimuláció terén meglévő évtizedes tapasztalatain alapszanak. A képzés elvégzése után, a résztvevőknek lehetősége lesz letenni az online vizsgát és megszerezni az Analyst and Expert Certification bizonyítványt.

“Rendkívül boldog vagyok, hogy bejelenthetem az S&T-vel való együttműködésünket, valamint az első közép európai Moldex3D Authorized Certification Center elindítását.” – mondta Dannick Deng, a Moldex3D EMEA ügyvezető igazgatója. “Komolyan hisszük, hogy ez az új együttműködés növelni fogja a térségben a piaci jelenlétünket és segíti majd beteljesíteni azon célunkat, hogy a digitalizációs megoldásokon keresztül segítsük a gyártóipar cégeit az okos tervezés és gyártás felfedezésében.”

A CoreTech System (Moldex3D)

A CoreTech System Co., Ltd. (Moldex3D) már 1995 óta szállítja a fröccsöntő ipar számára a Moldex professzionális szimulációs megoldásokat, és a jelenlegi Moldex3D szoftvere világszinten jelen van a piacon. Elkötelezte magát az ipari igényeknek megfelelő fejlett technológiák és megoldások biztosítása mellett, valamint kiterjesztette eladási és szolgáltatási hálóját a helyi, azonnali és szakmai szolgáltatásokra is. Egy olyan innovatív technológiát is bemutat, amely a tervezéstől a fejlesztésig segítségére van a felhasználóknak a hibakeresésben, optimalizálja a tervezési változatokat, lerövidíti a piacra kerülési időt és maximalizálja a megtérülést (ROI).

moldex3d.com

További információk:

S&T Consulting Hungary Kft.

+36-1/371-8060

ipar40@snt.hu

https://snt.hu/ipar40/

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Média Partnerek