A 3D nyomtatás technológiai újdonságai

ProtoDay 2012 szakmai szeminárium Budapesten

2012. október 19., péntek, 08:12

Címkék: 3D nyomtatás Objet ProtoDay prototípus RPT Varinex

A VARINEX Zrt. ProtoDay rendezvényén mutatja be az Objet legújabb asztali 3D nyomtatóit. A szakmai napon a 3D nyomtatás területén világújdonságnak számító Objet30 Pro berendezést is megismerhetik az érdeklődők.

A 3D nyomtatás továbbra is a rétegről-rétegre építkező Rapid Prototyping eljárások közül a leggyorsabban fejlődő technológia, amely már elérhető asztali – Desktop – kivitelben is. Látogasson el hozzánk, és győződjön meg ezeknek a berendezéseknek a fantasztikusan finom térbeli, nyomtatási minőségéről.

A rendezvényen a résztvevők működés közben is megtekinthetik az Objet30Pro 3D nyomtatót, továbbá bemutatják az oktatási intézményeknek ajánlott beruházási lehetőséget is, amely kedvező árával kiváló lehetőséget nyújt a 3D nyomtatási technológia oktatásbeli bevezetéséhez, a soron következő pályázati lehetőségek kihasználásával.

Időpont: 2012. október 25.
Helyszín: Hotel Ében, IV. emeleti Azúr terem
Cím: 1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 15-17.

A ProtoDay részletes programja itt érhető el, regisztrálni pedig itt lehet. Kérjük, a regisztráció során jelölje be, hogy az eseményről a Techmonitor-ból értesült.

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek