Új kategória a mobil munkaállomások területén

A Dell bemutatta Precision M2800 munkaállomását

2014. március 17., hétfő, 12:20

Címkék: AutoCAD Autodesk cad Dell M2800 tervezői szoftver

A Dell Precision M2800 teljesen új kategóriát képvisel, hiszen a piacon egyedülállóan kedvező áron érhető majd el a mérnöki és tervező-szoftverek felhasználói számára. A munkaállomás professzionális szoftveralkalmazásokhoz optimalizált grafikus vezérlőkkel és négymagos processzorokkal rendelkezik.

 
A Dell bemutatta legújabb Dell Precision M2800 mobil munkaállomását, amely független szoftverszállítók által is tanúsított optimalizált teljesítményt nyújt, rendkívül kedvező áron. A 15” képátlójú Dell Precision M2800 új kategóriát jelent a mobil munkaállomások területén, hiszen kitölti az üzleti laptopok és mobil munkaállomások közötti űrt, és megfizethető áron kínál professzionális grafikus vezérlővel és processzorokkal rendelkező rendszert. 
 
A mobil formában munkaállomás-szintű teljesítményt nyújtó Dell Precision M2800 negyedik generációs Intel Core i5 és i7 processzorokkal, 2 GB1 dedikált GDDR5 videomemóriával rendelkező AMD FirePro W4170M grafikus vezérlővel, akár 16 GB1 rendszermemóriával és 1 TB2 tárhellyel is elérhető, így képes a grafikus vagy nagy mennyiségű adatot kezelő munkaterheléseket problémamentesen futtatni, az irodában és az irodán kívül is. A Dell Precision M2800 rendkívül éles és részletgazdag képet nyújtó 15,6 hüvelykes UltraSharp kijelzője HD és FHD (1920 x 1080) felbontással rendelkezik, illetve a külső monitorok dokkolási lehetősége leegyszerűsíti az átállást a mobil munkáról az irodaira.
 
A CAD, a digitális tartalomkészítés és a szerkesztő szoftverek – mint például az Autodesk AutoCAD, Inventor és Revit, a Dassault Systèmes Solidworks vagy a PTC Creo alkalmazások – teljesítményének maximalizálása érdekében a Dell Precision M2800 a vezető szoftverszállítók tanúsítványával is rendelkezik. Az M2800 modellt emellett a Dell Precision Performance Optimiser (DPPO) kiegészítővel is felszerelték, amely automatikusan módosítja a rendszerbeállításokat az egyes alkalmazások optimális működése érdekében. 
 
 
„A Dell Precision M2800 megjelenése előtt sok AutoCAD-felhasználó nem professzionális munkaállomáson futtatta a szoftverét, mivel nem engedhette meg magának az ilyen gépek beszerzését. A Dell Precision M2800 lehetőséget biztosít ügyfeleink számára, hogy egy olyan munkaállomás-szintű rendszerre álljanak át, amelyen tesztelték, optimalizálták és tanúsították az AutoCAD működését, így minimális ráfordítás mellett növelhetik a teljesítményüket” – mondta Amy Bunszel, az Autodesk AutoCAD termékekért felelős alelnöke.
 
„Sok tervező és mérnök nincs tisztában professzionális szoftvere valódi képességeivel, mivel munkaállomás helyett egy üzleti vagy fogyasztói szintű gépen dolgoznak. Ezért bevezetünk egy új, kedvező árú mobil munkaállomást, amely megfelelő eszköz arra, hogy még többen és még gyorsabban dolgozhassanak a terveken és a fejlesztéseken – függetlenül attól, hogy hol tartózkodnak” – mondta Andy Rhodes, a Dell Precision munkaállomásokért felelős ügyvezető igazgatója.
 
A Dell M2800 tavasszal lesz világszerte elérhető, a termékre vonatkozó további részletek itt érhetők el.
 
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek