Cadmonitor.hu címkék

3D 3D CAD 3D modellezés 3D nyomtatás 3d szimuláció 3DEXPERIENCE 3DEXPERIENCE platform adat adatbázis adatkezelés additív gyártás akció Altair ANSYS Arkance Systems Asprova AutoCAD Autodesk Autodesk Inventor autógyár autógyártás autóipar autóipari beszállító automatizálás AVEVA AVEVA Everything3D BME cad CAD-cam Cad-Cam Solutions Kft. CAD-modell CAD-Terv CAD/CAM/PLM CAE CAM cam-szoftver Catia célgépek Creo Creo 3.0 Creo 5.0 Creo 6.0 daimler Dassault Systèmes design software digitalizálás Enterprise Communications Magyarország Enterprise Group eplan Eplan Data Portal EPLAN Electric P8 EPLAN Platform ESPRIT EuroSolid felhő felhő alapú szolgáltatás felhőalapú szolgáltatás felhőplatform felsőoktatás felvásárlás FOCUS fröccsöntés Fujitsu gépészeti tervezés gépgyártás graphIT Hannover Messe Internet of Things ipar 4.0 IT kapcsolószekrény kiállítás konferencia Kontron Hungary Kft. középiskola lemezmegmunkálás megmunkálás méréstechnika Miskolci Egyetem műanyagipar műszaki tervezés nx okosgyár Plant Simulation plm prototípusgyártás PTC Rittal S&T S&T Consulting Hungary Kft. S&T FOCUS 2015 siemens Siemens NX Siemens PLM Siemens Zrt. Solid Edge Solid Edge ST9 SolidWorks solidworks 2016 SOLIDWORKS 2017 SOLIDWORKS 2018 SolidWorks PDM szimuláció szimulációs szoftver szoftver teamcenter Technomatix termékfejlesztés termelésirányítás termeléstervezés termelésütemezés tervezés tervezői szoftver ThingWorx Varinex Varinex Zrt. Varinex-CADStudio Kft. verseny webinárium Windchill PLM

Legfrisebb hírek:

CAD/CAM/PLM piaci körkép 2. rész

CAD/CAM/PLM piaci körkép 2. rész (Cikk)

Sokak számára 2019 számított az utolsó évnek, amikor a múltbéli adatokból az aktuális piaci körülményekből viszonylag pontos üzleti tervet lehetett készíteni. Bár tartós mélyrepülés sem a világjárvány, sem a háború, sem az autóipari dekonjunktúra hatására nem következett be, a piaci mozgások egyre többször késztetik terveik felülvizsgálatára az ipari döntéshozókat. Körképünkből kiderül, hogyan élték meg a CAD/CAM/PLM ágazat vezető szereplői a világjárvány óta eltelt két évet, és milyen jövőképpel rendelkeznek 2024-re.

CAD/CAM/PLM piaci körkép 1. rész

CAD/CAM/PLM piaci körkép 1. rész (Cikk)

Sokak számára 2019 számított az utolsó évnek, amikor a múltbéli adatokból az aktuális piaci körülményekből viszonylag pontos üzleti tervet lehetett készíteni. Bár tartós mélyrepülés sem a világjárvány, sem a háború, sem az autóipari dekonjunktúra hatására nem következett be, a piaci mozgások egyre többször késztetik terveik felülvizsgálatára az ipari döntéshozókat. Körképünkből kiderül, hogyan élték meg a CAD/CAM/PLM ágazat vezető szereplői a világjárvány óta eltelt két évet, és milyen jövőképpel rendelkeznek 2024-re.

Meghívó - végeselemes szimulációs konferencia

Meghívó - végeselemes szimulációs konferencia (Cikk)

A Kontron Hungary tisztelettel meghívja Önt és érdeklődő munkatársait az “Altair Technology Conference Hungary” c. rendezvényére, amit az Altair céggel közösen szervez!

Új CAM-szoftver javítja a lézergépek kezelését

Új CAM-szoftver javítja a lézergépek kezelését (Cikk)

A GF Machining Solutions a genfi EPHJ szakkiállításon mutatta be a LaserSUITE360 1.13.0 szoftvercsomagban található LaserCAM szoftvert, ami egyedi felhasználói felülettel rendelkezik a lézergravírozási és dekorációs tervek egyszerű létrehozásához és szerkesztéséhez.

Gyorsabb hozzáférés az eszközadatokhoz (Cikk)

Az Eplan eStock hozzáférést biztosít a vállalatoknak az Eplan Cloud központosított eszközkezeléséhez, leegyszerűsítve az együttműködést, valamint minimalizálva a koordinációs időt és a fennakadásokat. Az eStock-kal végzett munka tovább egyszerűsödött az Eplan Platform 2024-ben, ami azt jelenti, hogy a felhasználók automatikusan és gyorsan férhetnek hozzá az Eplan Data Portal több mint 1,5 millió eszközadatkészletének teljes skálájához. További előny, hogy az összes adat – a cég belső eszközkezelő rendszeréből vagy a Data Portálról – a felhasználói jogkezelés révén együttesen szerkeszthető és menthető el.

ESPRIT EDGE Akadémia meghívó

ESPRIT EDGE Akadémia meghívó (Cikk)

Tisztelettel meghívjuk Önt és érdeklődő munkatársait az “ESPRIT EDGE Akadémia” c. rendezvényünkre, az ESPRIT EDGE magyarországi ősbemutatójára!

Kihívások és megoldások a tervezésben

Kihívások és megoldások a tervezésben (Cikk)

Napjainkban a tervezői munka is átalakulóban van. Olyan képzettségeket kell elsajátítanunk, amelyek régebben nem képezték részét a gyakorlatunknak. Végeselem vizsgálat, alapvető automatizálási - ha úgy tetszik programozási – ismeretek, hogy csak párat említsünk.

hyperMILL® VIRTUAL Machining – fejlett szerszámgép szimuláció és analízis

hyperMILL® VIRTUAL Machining – fejlett szerszámgép szimuláció és analízis (Cikk)

A hyperMILL® 2D, 3D, gyorsmarási és 5 tengelyes megmunkálásoktól a maró-eszterga központok programozásán a speciális alkalmazási területekig minden létező megmunkálási stratégiát egyetlen Windows-os felületen integrál. A hyperMILL® ezáltal lehetővé teszi, hogy a legösszetettebb alkatrészek teljes megmunkáló programja egyetlen CAM szoftver rendszerben készüljön el. Ez előnyt jelent azoknak a felhasználóknak, akik gördülékeny folyamatokat, rövid átfutási időt és magas megbízhatóságot keresnek.

Fusion 360 for Manufacturing

Fusion 360 for Manufacturing (Cikk)

A kompetitív piaci helyzetben a gyártócégek az egyre komplexebb termékek gyártásával és gyártási folyamatokkal kell szembesülniük. A siker érdekében ezek a vállalkozások különböző szerszámgépekbe fektetnek be, egyre pontosabb és fejlettebb CNC marókat, esztergagépeket, maró-eszterga gépeket, és egyéb többfunkciós gépeket kell beszerezniük.

Hozd magad formába és tervezz hatékonyan a 2024-es verzióval

Hozd magad formába és tervezz hatékonyan a 2024-es verzióval (Cikk)

Fedezzen fel új funkciókat, kapjon tippeket a tervezéshez, dolgozzon egyszerűen és hatékonyabban: az Eplan eLearning kurzusaival a felhasználók számára a határ a csillagos ég. A megoldásszolgáltató Eplan világszerte értékes képzési tartalmakkal áll a felhasználók rendelkezésére akár tizenhat nyelven. Különlegesség, hogy az eLearning kurzusok megfelelnek a nemzetközi szabványoknak. Már elérhető az Eplan Update Training 2024, ami megkönnyíti a legújabb verzióval történő első lépéseket például a blokktulajdonságok matematikai számításainak ismertetésével.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek