PLM a felhőben?!

2022. július 13., szerda, 18:23

Címkék: Enterprise Group plm siemens Siemens PLM teamcenter tervezői szoftver webinárium

Az innovációra nyitott vállalatok számára létrehozott Teamcenter X a Siemens termékéletciklus-menedzsment (PLM) terén szerzett többévtizedes tapasztalataira épül. Ennek megfelelően lehetővé teszi a különböző méretű vállalatok számára a gyors üzembe helyezést az egyszerűsített, előre konfigurált felhőmegoldásokkal. Azonnali hozzáférést biztosít a felhőalapú SaaS PLM megoldáshoz, amely támogatja a különböző területek együttműködéséből származó digitális ikert. A Teamcenter X alapvetően egy Teamcenter és még annál sokkal több.

Azonnal használható PLM megoldás

Ezzel a lehetőséggel az ügyfelek azonnal birtokba vehető PLM-et kapnak, hogy ki tudják használni a termékéletciklus-kezelés adta előnyöket. A Siemens biztosítja a PLM környezetet, beleértve az üzemeltetést, karbantartást és frissítést.

Ez a megoldás bármely vállalat számára elérhető bármely iparágban figyelembe véve a méretgazdaságosságot. Az évek során több ezer PLM telepítésből származó tapasztalatokat egyszerűsített, előre konfigurált SaaS megoldásokba csomagolva, beépített know-how-val kerül az ügyfél használatába.

Felhőszoftver, amely önnel együtt növekszik

A Teamcenter X az Ön üzleti igényeinek növekedésével együtt nőhet, dönthet úgy, hogy további megoldásokat ad hozzá, amelyek megfelelnek vállalkozása üzleti igényeinek. Az ügyfelek személyre szabathatják Teamcenter X környezetüket, ha további olyan megoldásokat választanak a TcX portfólióból, mint a Projekt ütemezés vagy a Termék konfigurátor. Mivel a Teamcenter X az egy továbbfejlesztett Teamcenter, így támogatja a teljes digitális ikert, az elektromos-, mechanikus- és szoftveres alkatrészek kezelését egyetlen, több területet átfogó darabjegyzékben.

Modern felhőplatform

A Teamcenter X modern felhőszoftverre épül, a Mendix Low-Code Platform ipari komponenseinek felhasználásával. Ez a kapcsolat lehetővé teszi az ügyfelek számára a felhőnalapú mikroszolgáltatások kihasználását és az új alkalmazások gyors beüzemelését. Felhőalapú, jövőbe mutató és olyan legújabb technológiákat használ, mint a mesterséges intelligencia (AI) és a gépi tanulás (ML), hogy segítse intelligensebb munkavégzésben az ügyfeleket.

A felhőalapú PLM használatával az ügyfelek biztonságban érezhetik magukat annak köszönhetően, hogy védettek az adatvesztés és a biztonsági kockázatokkal szemben. A hagyományos informatikai hiányosságok, amelyek lassíthatják vagy korlátozhatják a hozzáférést és a növekedést, a Teamcenter X segítségével többé nem jelentenek problémát.

A PLM nyújtotta előnyök

A Teamcenter X ideális kiindulópont azoknak a vállalatoknak, amelyek saját kezükbe akarják venni az irányítást a termékadatok és folyamatok felett. A világ vezető számítógéppel támogatott tervezőeszközökkel (CAD) és az alkalmazás életciklus menedzsmentet (ALM) biztosító Polarion X-szel való integrációnak köszönhetően a Teamcenter X több területet átfogó darabjegyzéket (BOM) hoz létre, hogy a teljes digitális iker láthatóvá váljon.

A Teamcenter X a legjobb gyakorlatnak megfelelő munkafolyamatokkal van előre konfigurálva, hogy racionalizálja és automatizálja az olyan ismétlődő folyamatokat, mint a tervkiadás, változáskezelés, ami nem csak a mérnökök, hanem a döntéshozók számára is fontos a termék életciklusa során.

A Teamcenter X javítja az egyes folyamatokhoz tartozó ciklusidőt, költségmegtakarítást és nyereségességet eredményez a használata. Az ügyfelek előre kalkulálhatják a költségeket és a termékinnovációra összpontosíthatnak, míg a Siemens elvégzi a Teamcenter X üzemeltetésének napi feladatát.

Jövőálló PLM, modern felhőszoftver

Ez a modern felhőszoftver megnyitja az utat a vállalatok számára, hogy bekapcsolódjanak termékéletciklus-menedzsmentbe és gyorsan megtérüljön a befektetésük. Az előre konfigurált csomagok több évtizedes iparági szakértelemmel segít a Teamcenter X ügyfeleinek abban, hogy elérjék digitális vállalati és innovációs céljaikat, és sikeresek legyenek a piacon.

A tapasztalat és a technológia erőteljes kombinációja összpontosul ebben a PLM megoldásban. A Teamcenter X, a Teamcenter evolúciója, ahol a ma találkozik a holnappal.

Webinárok a Siemens DIS felhőalapú és Teamcenter megoldásairól

Nem kell az interneten megtalálható tengernyi információ közül kibogarászgatni az értékeset, mert az Enterprise Group – PLM üzletága webinársorozatot indít termékéletciklus-menedzsment témakörben.

A három részes sorozat állomásai érinteni fogják a felhőalapú lehetőségeket, de szó lesz a vállalkozásoknál letelepíthető hosszútávú megoldásokról is.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Média Partnerek