Egyedülálló kedvezmények a SOLIDWORKS 20. évfordulójára!

Ünnepeljen velünk!

2015. november 09., hétfő, 15:59

Címkék: akció CAD-modell EuroSolid kedvezmény solidworks 2016 SolidWorks Inspection SOLIDWORKS MBD SOLIDWORKS Plastics

Váljon Ön is a SOLIDWORKS közösség tagjává és ünnepelje velünk együtt a szoftver 20. évfordulóját!

A CAD megjelenése óta évről-évre fejlesztések százaival bővülnek az új verziók és az új funkciókat maguk a felhasználók hívják életre ötleteikkel, kérdéseikkel és igényeikkel, hogy még jobb és komplexebb termékeket tervezhessenek és állíthassanak elő. Ma már túlléptünk a CAD határain és a SOLIDWORKS szoftverek a tervezés minden szakaszában biztosítják a gördülékeny munkavégzést, legyen szó a kezdeti tervötletek kidolgozásáról (Conceptual Designer) ,  elektromos rendszerek  (Electrical) vagy műanyag alkatrészek tervezésről (Plastics), adatkezelésről (PDM) , minőségellenőrzésről (Inspection) vagy a gyártással való kommunikációról (MBD).

Szeretnénk ezt a 20 évet megünnepelni és az évfordulót különlegessé tenni, ezért  nagyon vonzó kedvezményeket alakítottunk ki olyan feltételekkel,  hogy Ön még sikeresebb legyen a SOLIDWORKS megoldásait használva:

  • Szimuláció

Vizsgálja meg terveit valós körülmények között és növelje termékei minőségét miközben csökkenti a prototípus és tesztelés költségeit.

  • Termékadat-kezelés

Találja meg könnyen és használja fel újra fájljait, alkatrészeit és rajzait; ossza meg tervadatait; automatizálja munkafolyamatait és biztosítsa, hogy a gyártás mindig a megfelelő és legfrissebb verzióval dolgozik.

  • Műszaki kommunikáció

Kommunikálja hatékonyabban összetett termékadatait a már meglévő 3D CAD adatait használva és készítsen letisztult, átlátható tartalmat és animációkat.

  • Elektromos tervezés

Kombinálja a SOLIDWORKS Electrical Schematic tervezési funkcióit a SOLIDWORKS Electrical 3D modellező képességeivel és válasszon egy könnyen használható csomagot. A SOLIDWORKS Electrical Professional tökéletesen támogatja azokat a felhasználókat, akik elektromos és gépészeti tervezéssel is foglalkoznak.

LÉPJEN MOST és tudjon meg többet egyedülálló kedvezményeinkről!

Keressen minket telefonon (+36-1 216-8661) vagy emailben (info@eurosolid.hu)!

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek