CNC-technológia már a felhőből is

AZ ESPRIT 2014 mindent egy szoftverben belül nyújt, amire csak szükség lehet egy komplex megmunkálás tervezésekor

2014. április 15., kedd, 15:37

Címkék: cad CNC Espirit 2014 felhő alapú megoldás megmunkálás S&T Consulting szimuláció

A DP Technology Corporation márciusban elérhetővé tette önálló CAM-alkalmazásának legújabb verzióját, az ESPRIT 2014-et. Az új szoftver minden szoftverkövetéssel rendelkező magyarországi felhasználónak elérhető, magyar felülettel is. Az ESPRIT 2014 az egyszerűtől a legkomplexebb megmunkálásig minden gyártási típust támogat.

 

Felhő alapú CAM

Rövidítse akár órákkal a megmunkálás-tervezést és nyerjen ki a valósághoz még jobban közelítő szimulációt! Az ESPRIT 2014-ben lehetőség nyílik egyszerűen és különösebb erőfeszítés nélkül a megmunkálási geometrián alapuló szerszámot kiválasztani akár percek alatt, katalógusok felesleges böngészése nélkül. Az ESPRIT MachiningCloud Connection kiegészítéssel a programozók közvetlen hozzáféréshez jutnak a legfrissebb teljes szerszámadatbázisokhoz. Az eszköz előnyei: egyszerűsíti a szerszámkiválasztást, a geometria és a megmunkálási lépés alapján ajánlott szerszámlistát kínál, továbbá pontos 3D-s szerszám elemekkel és összeállításokkal szimulálhatunk.
 

Együttműködés

Folyamatos műhelyszintű csapatmunka-támogatás valósulhat meg a műveletterv-generátorral és a fájlmegosztási rendszerrel. Az ESPRIT EXCEL REPORT GENERATOR fejlesztés segítségével azok számára is elérhetővé válik az ESPRIT dokumentumok tetszőleges létrehozása, a sablonok szerkesztése stb. Microsoft Excel környezetben, akik a korábbiakban nehézségekbe ütköztek. Az eMerge alkalmazás segítségével már megoldott feladatok átmásolhatók, átmozgathatók, újra felhasználhatók ESPRIT CAM modellek között, minimalizálva az ismételt kitalálásból és létrehozásból fakadó költségeket.
 
ESPRIT 2014 - felhő alapokon
 
A Part Configuration Manager által családtáblázott megmunkálások létrehozása válik kivitelezhetővé; használatával az egyes családtagok egyedileg kimenthetők. A szoftver maximalizálja a szimuláció és a programok hatékonyságát a termelékenység növelése érdekében az új szerkesztési módszertannal, illetve a szervezési és mérési eszközökkel. A Measure Plus a programozás közben szükséges a mérések egyszerűsítéséhez. A Tombstone Manager felfogótömb-kezelő az optimalizált műveleti sorrendért, a Steady-Rest Editor pedig bábszerkesztő a precízebb esztergaprogramozásért. A Solid Properties teljes értékű test- és felületelemzést végez. A Post Test Automation a módosított posztprocesszorok ellenőrzését automatizálja. A programozás hatékonysága növelhető erős automatizálási folyamatokkal, amelyek csökkentik a szükséges beavatkozást és az ismétlődő feladatok terhelését. A haladó műveletrendezés során az optimális műveleti sorrend automatikusan létrehozható tetszőleges kritérium alapján. Az eszterga építőelem felismerése keretében az esztergálási profilok két kattintással létrehozhatóak. Lehetőség van többorsós eszterga-megmunkálóközpontok nullpontjainak egyszerűsített kezelésére, ami további fejlesztésekkel – például B-tengely támogatással – bővített. 
 
Eszterga-nullpontok szerkesztése
 
A szerszámszerkesztés és sorszámozás új eszközeivel továbbá egyszerűsíthető a szerszámok kezelése, és rövidíthető a teljes programozási idő. A Szimuláció alkalmazás erős szimulációs és ütközésellenőrző eszközökkel megvédi a szerszámgépeket. A Jaw Spinner segítségével szétválogatható az eszterga tokmánypofáinak ütközésvizsgálata aszerint, hogy forog-e a tokmány. A Station Solid Simulation segítségével pedig az egyes szerszámhelyzeteknek megfelelően külön testgeometriák adhatók meg a szimulációban, amelyek automatikusan betöltődnek, az egyes szerszámcsere-beállításokhoz igazodva.
 
S&T Consulting Hungary Kft.
06-1/371-8060
www.snt.hu/cad
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP ÁLLÁSAJÁNLATOK JANUÁRBAN

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

LOGISZTIKAI TERVEZŐ (F/M/X)

KARBANTARTÓ MÉRNÖK

TERMELÉSTÁMOGATÓ TECHNIKUS

IT SPECIALIST WORKSPACE (F/M/X)

Média Partnerek