S&T Creo Standard – új tervezői csomag, magyar igényekre szabva

A szoftver elérhető örök használatú licencként, vagy igény szerint bérleti konstrukcióban is

2017. szeptember 10., vasárnap, 20:33

Címkék: cad CAD/CAM/PLM Creo S&T Consulting Hungary Kft. tervezői szoftver

Míg más gyártók egymással nem kompatibilis közép- és csúcskategóriás CAD rendszerekkel igyekeznek az eltérő vásárlói igényeket kielégíteni, addig a PTC Creo szoftvere ugyanazon technológián belül kínál egységes, és a feladathoz jól méretezhető, high-tech megoldást.

Az új S&T Creo Standard csomag tovább erősíti a skálázhatóságot. A csomag létrejöttét részletes piackutatás előzte meg, a szoftver funkciói teljes mértékben a magyar ipari igényekhez igazodnak, az Ipar 4.0 kihívásait szem előtt tartva.

A csomag segítségével a teljesség igénye nélkül hatalmas méretű összeállítások, a legkomplexebb test, felület vagy lemezmodellek is megtervezhetők. Ez ideálissá teszi az egyedi gép és járműgyártók számára. Az acél- és vázszerkezeti modul felveszi a versenyt a célszoftverekkel. A formatervezők a Freestyle segítségével alkothatnak ergonómikus terveket, amikről aztán élethű képeket készíthetnek a Keyshot alapú renderelővel. A bevezető kedvezmény keretében a felhasználók a Creo Tool Design modulját is díjmentesen használhatják egy évig. A tervezők munkáját szerkezeti analízis és műanyag fröccs szimuláció teszi egyszerűbbé. Az Augmented Reality funkcióval igazán látványos és meghökkentő módon prezentálhatók a tervek a partnerek, vagy a megrendelők felé. A Model Based Definition (MBD) lehetővé teszi a papírmentes tervezést, gyártást. A beépített 3D-s nyomtatási funkciókkal alapvető 3D-s nyomtatási ellenőrzések végezhetők el. A UNITE technológia segítségével az összes elterjedt CAD rendszer formátuma beolvasható.

A szoftver elérhető örök használatú licencként 3900€-ért, amihez az év végéig 1 év szoftverkövetést és egy éves Tool Design bérletet ajándékba kapnak a felhasználók 2360€ értékben. A szoftver igény esetén bérelhető is.

További információk:

S&T Consulting Hungary Kft.

www.snt.hu/cad

cad@snt.hu

06-1/371-8060

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek