Meghívó - Autodesk LIVE 2021 online konferencia: 2020.04.28.

2020. április 10., péntek, 11:34

Címkék: Autodesk cad CAD/CAM/PLM konferencia tervezői szoftver Varinex Zrt. Varinex-CADStudio Kft.

A Varinex-CADStudio Kft. nevében meghívjuk az Autodesk LIVE 2021 online konferenciára, ahol a CADStudio munkatársai bemutatják az Autodesk 2021 alapú termékeket és megoldásokat! A konferenciát 2020. április 28-án élőben közvetítik, magyar szinkrontolmáccsal.

Az előttünk álló kihívásokkal új technológiák segítségével tudunk megbirkózni. A tervezőknek, mérnököknek, építőknek és gyártóknak pedig minden alkalommal új készségeket kell elsajátítaniuk, új gyakorlatokat kell bevezetniük és új megközelítésekben kell gondolkodniuk, hogy elvégezhessék feladataikat.

Fedezze fel az Autodesk CAD, CAM, BIM, GIS és PDM megoldásait számítógépén, laptopján, táblagépén, telefonján, TV-jén otthona kényelmében, vagy vállalati tárgyalótermében legyen az területileg bárhol.

A konferencia élő közvetítésén való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött.

A legtöbb sikeres vállalkozás már ma azon munkálkodik, hogy a jövőben is sikeresen működhessen. Vegyen részt az Autodesk LIVE 2021 online konferencián, ahol megismerheti, hogyan látja az Autodesk az alkotás jövőjét, hogyan fejlődtek tovább az Autodesk megoldásai, és mindezek segítségével az Ön vállalata hogyan maradhat a JÖVŐBEN is sikeres!

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek