Ingyenes hálózati licenc 300 tanuló számára

2016. november 14., hétfő, 19:40

Címkék: eplan Eplan Data Portal felsőoktatás tervezői szoftver

Az oktatási intézmények és kollégiumok számára létrehozott Eplan Education képzési koncepció az elektromos- és fluidtechnikai, ipari vezérlés- és automatizálás-technikai, valamint a kapcsolószekrény tervezés számára nyújt megoldásokat.

Az Eplan Education Campus az eddigi 25 felhasználóról  most 300-ra növelte a hálózati licencek számát. A központi szerveren elérhető licenc intézménytől függetlenül az egész campuson belül felhasználható, ami az oktatási intézményeknek világszerte megteremti a szoftveres támogatással erősített képzés lehetőségét.

Az Eplan Education Campus az eddigi 25 felhasználóról  most 300-ra növelte a hálózati licencek számát.

Röviddel az Eplan Platform 2.6 megjelenése után elérhetővé vált az új Eplan Education szoftver is. Az Eplan Education Campus hálózati licencet biztosít háromszáz felhasználó és három oktató számára. Az oktatók számára tartott képzés és az Eplan szakértői csoportjának átfogó támogatása révén biztosított az Eplan Education Campus szoftvercsomag az oktatási tervekbe történő könnyű integrálása. Az iskolák és kollégiumok számára létrehozott, az Eplan Platform 2.6 verzión alapuló Eplan Education képzési koncepció az elektromos- és fluidtechnikai, ipari vezérlés- és automatizálás-technikai, valamint a kapcsolószekrény tervezés számára nyújt megoldásokat. A licenc teljes mértékben tartalmazza a vezető gyártók több mint félmillió alkatrészadatát és a konfigurációk által elérhető 1,2 millió variációt magába foglaló EPLAN Data Portált.

A koncepció kirobbanóan sikeresen debütált: világszerte több mint ezer oktatási intézmény csatlakozott az Eplan Educationhoz. Ha a felsőoktatási intézményekre szűkítjük a kört, akkor elmondható, hogy világszerte 310 intézmény oktat a csúcstechnológiát jelentő Eplan tervezői szoftverekkel. Az Eplan Education gyakorlatorientált képzése egyre fontosabbá válik Ázsiában. Malajziában például folyamatosan növekszik az Eplan lefedettsége és ezzel párhuzamosan a képzett munkavállalók iránti igény. Az Eplan Education elengedhetetlen ahhoz, hogy az ország leendő mérnökei optimális módon készüljenek fel a munka világában történő helytállásra.

A képzési koncepció

Az Eplan Education a legkülönbözőbb tudományágak lenyűgözően széles körű funkcionalitásával és teljes adatintegrációval rendelkezik. Az oktatók strukturált óravázlatok, releváns gyakorlati feladatok, tájékoztatók és a válaszokat is tartalmazó vizsgakérdések segítségével végezhetik a tanítást. Az Eplan programhoz csatlakozó diákok és gyakornokok ezenkívül ingyenes hozzáférést kapnak a szoftverhez a képzés időtartamára. A licenc időtartamát a közelmúltban hosszabbították meg három évre és már otthoni tanulásra, útmutatók és dolgozatok elkészítésére is használható. Az integrált gép- és üzemtervezés optimálisan készíti fel a tanulókat a mérnöki karrier megkezdéséhez.

Következtetés

Az Eplan Education Campus a fiatal szakemberek fontos gyakorlati tapasztalatokat tartalmazó átfogó képzésével segít az oktatási intézményeknek az elméleti és a gyakorlati tudás közti szakadék áthidalásában.

Az Eplan az SPS IPC Drives kiállításon Hall 6. Pavilon, 210-es stand

www.eplan.education

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek