Októberi „lemezbemutató”

Fókuszban a nemzetközi piac

2014. szeptember 15., hétfő, 20:21

Címkék: cad CAM felületkezelés lemezmegmunkálás

A 23. EuroBLECH idén október 21. és 25. között fogadja várhatóan több mint hatvanezer látogatóját, akik az 1 550 kiállító kínálatára kíváncsian érkeznek Hannoverbe. A fémlemez-megmunkálás legnagyobb nemzetközi szakkiállítása az előző rendezvénynél 3%-kal nagyobb, összesen 86 500 m2 nettó kiállítási területen várja az érdeklődőket.

A kiállítók fele Németországon kívülről, főleg Olaszországból, Kínából, Törökországból, Hollandiából, Spanyolországból, Svájcból, Ausztriából és az Egyesült Államokból érkezik, ami jól mutatja, hogy a szektor továbbra is a nemzetközi üzleti kapcsolatok kiépítésére és a termékek hosszú távú sikerességére összpontosít. „Globalizált világunkban a fémlemez-megmunkálás is regionálisan eltérő gazdasági szituációkkal szembesül. Emellett egyre nagyobb igény van az innovatív és rugalmas gyártási folyamatokba illeszthető termékekre. Ebben a kihívásokkal teli, de nagyon ígéretes környezetben elengedhetetlen az innovatív technológiák, ill. az alkalmazásra szabott gépek és rendszerek használata. Az intelligens folyamatláncok és hatékony hálózatok ugyanilyen nélkülözhetetlenné váltak” ismertette Nicola Hamann kiállítás igazgató.

 


Intelligens megoldások


A fémlemez-megmunkálás technológiai kirakataként és üzleti barométereként az EuroBLECH 2014 átfogó képet igyekszik nyújtani a mindenkori technológiai trendekről. A látogatók a hagyományos rendszerektől a fejlett, high-tech folyamatokig terjedő széles termékskálával találkozhatnak, amely a lemezmegmunkálás a teljes technológiai láncát felöleli: fémlemezek, félkész- és késztermékek, kezelés, szétválasztás, formázás, rugalmas lemezmegmunkálás, illesztés, hegesztés és felületkezelés, hibrid szerkezetek megmunkálása, szerszámok, minőségellenőrzés, CAD/CAM rendszerek és kutatás-fejlesztés.

Az EuroBLECH 2014 szakvásár nélkülözhetetlen platform a kis-és közepes méretű vállalkozások, valamint a nagyvállalatok lemez-megmunkálási szakemberei számára. A látogatók többek között a termelési és minőségügyi vezetők, műszaki igazgatók, gyártók, vásárlók, mérnökök és K+F szakértők közül kerülnek ki.

 


A lemezmegmunkálás bajnokai


A kiállítás nagy hangsúlyt helyez a lemezmegmunkálás innovációinak és a magas színvonalú legjobb gyakorlatoknak elismerésére. Az erre hivatott, „A Lemezmegmunkálás Bajnokai” nevet viselő verseny az gyártási rekordidő, az összetett probléma megoldás, a kiváló ügyféltámogatás, a szokatlan termék legyártása és a kiváló csapatmunka kategóriáiban jelent majd be összesen öt győztest.

A nyertesen a díjakat a kiállítási ideje alatt tartott ünnepségen vehetik majd át. A díj mellet minden győztes egy EuroBLECH mini csocsóasztallal is gazdagodik. A versenyről részletes információ található a kiállítás weboldalán, ahol nyílt online szavazás dönt a nyertesekről.

www.euroblech.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek