Meghívó - S&T Infor ERP Akadémia

2020. február 17., hétfő, 10:38

Címkék: digitális digitalizálás ERP S&T Consulting Hungary Kft.

Tisztelettel meghívjuk Önt és érdeklődő munkatársait az “S&T INFOR ERP Akadémia”c. rendezvényünkre. Jöjjön el és ismerje meg a digitális transzformáció legkorszerűbb eszközeit!

Az Infor a világ 3. legnagyobb ERP gyártója. A rendezvényen átfogó képet adunk az élenjáró, de mégis elérhető Infor LN ERP (a BAAN utódja) rendszerről, a legfrissebb ipari trendekről. A szoftvert olyan nagy presztizsű cégek is alkalmazzák, mint pl. a Boeing vagy a Ferrari.

A konferenciára elsősorban az érintett ipari cégek, kutatóintézetek közép- és felsővezetőit várjuk.

Mikor? 2020. február 26. szerda, 8.30-14.40

Hol? RUBIN Wellness & Conference Hotel, 1118 Budapest, Dayka G. u. 3.

Miért jó választás az Infor LN az Önök számára?

  • Átfogó megoldás: pénzügy, logisztika, gyártás és szerviz támogatás, üzemi adatgyűjtés, CRM, BI – üzleti intelligencia, integrációs platform, mobil eszköz menedzsment, gyors vizuális alkalmazásfejlesztés stb. valamint az ezekre épülő workflow és dokumentum menedzsment.
  • Maximálisan skálázható kisvállalatoktól a multi cégekig. Egyetlen kinőhetetlen platform.
  • Iparágak számára optimalizált megoldás csomagok általános ERP helyett
  • Digitalizációs tudástranszfer: legjobb ipari gyakorlatok gyors átadása az Infor Implementation Accelerator segítségével
  • Saját egyedi alkalmazások fejlesztése könnyedén, komoly informatikai előképzettség nélkül is
  • Vonzó Infor KKV árképzés: az Infor rendkívül kedvező árakkal nyitott a KKV szektor felé, az S&T pedig kedvezményes bevezetési csomaggal támogatja a KKV-ket. Már az 500 millió forintos éves árbevétellel rendelkező magyar KKV-k számára is megfizethető!
  • Verhetetlen S&T IT csomagkedvezmények CAD, CAM, PLM, MES, IoT, gyár- és robotszimulácós vagy éppen végeselemes szoftverekkel kapcsoltan. Növelje a teljesítményt, az integrációt és csökkentse az IT költségeit.
  • GINOP 3.2.2. pályázat: az utolsó lehetőség, akár 40%-os támogatási intenzitásra. Pályázzunk együtt!
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek