Maximális minőség és minimális költség

Megérkezett a SolidWorks Plastics Advanced

2014. június 19., csütörtök, 09:54

Címkék: fröccsöntés műanyagfröccsöntés SolidWorks szerszámkészítés tervezői szoftver

2012. áprilisi megjelenése óta a SolidWorks Plastics-ot a világ minden táján több száz felhasználó fejlesztette tovább, hogy még tökéletesebb megoldást biztosítsanak a műanyagalkatrész- és szerszámgép-tervezők számára.

 
Sok ügyfél a SolidWorks Plastics Professionallel ismerkedik meg először, ami lehetővé teszi az alkatrésztervezőknek, hogy olyan alapvető kérdésre választ kapjanak, mint a „ki fogja tölteni az alkatrészt?”, „hol vannak az összecsapási vonalak?” és „keletkeznek-e légzárványok?”. Ha megvannak a válaszok, a tervezőmérnök hatásos és költséghatékony döntéseket tud hozni, ami a maximális minőségű és minimális költségű fröccsöntött alkatrészt fogja eredményezni. Amikor a műanyag alkatrész tervezését már optimalizálták, ügyfeleink a SolidWorks Plastics Premiumot veszik igénybe, hogy elemezzék és továbbfejleszthessék az egyvagy többfészkes vagy alkatrészcsalád-szerszámokat. A szerszámtervezők kialakíthatják a fröccsöntés beömlési rendszerét, amiben optimalizálhatják a csatorna méretét, a gát elhelyezkedését, és kiegyensúlyozhatják az alkatrészcsalád-szerszám gátrendszerét.
 
 
A SolidWorks Plastics hatalmas sikerére alapozva a SolidWorks bejelentette a SolidWorks Plastics Advanced megjelenését. A SolidWorks Plastics Premium funkciói mellett az Advanced csomag lehetővé teszi a szerszám hűtőcsatornáinak megtervezését és elemzését, valamint előre jelezheti a fröccsöntött alkatrészek vetemedését. Ezzel a felhasználók optimalizálhatják a szerszám hűtését, csökkenthetik a ciklusidőt és a gyártási költségeket, valamint optimalizálhatják a műanyag alkatrész és a szerszám tervezési folyamatait, az anyagkiválasztást, valamint a gyártási paramétereket, így csökkentve vagy megszüntetve a fröccsöntés során fellépő alkatrész-vetemedést.
 
 
A SolidWorks ügyfelei biztosak lehetnek abban, hogy a SolidWorks Plastics egy könnyen használható, teljes körű funkcionalitással rendelkező és jól  integrált szimulációs megoldás, ami lehetővé teszi a legjobb minőségű műanyagtermékek legalacsonyabb áron történő előállítását, amellyel drasztikusan csökkenthetik a piacra kerülési idő, és megelőzhetik versenytársaikat.
 
www.solidworks.com/plastics
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek