Iparági megoldások webinár sorozat – CAM

2021. március 29., hétfő, 18:00

Címkék: CAD/CAM/PLM CAM graphIT nx Siemens NX tervezői szoftver webinárium

A webinár sorozaton a graphIT Kft. aktuális mérnöki fejlesztéseit, az Ügyfelek kérésére kidolgozott egyedi megoldásokat mutatják be.

Jöjjön el és nézze meg, hogy az Ügyfelek milyen problémáikra kaptak megoldást.

Az Ügyfelek nap mint nap szembesülnek komplex mérnöki feladatokkal, amelyet hol gyorsan meg tudnak oldani, de van úgy, hogy ehhez már segítségre van szükségük.

Ilyenkor jön be a graphIT szakmai csapata, akik mögött több 10 év szakmai múlt és tapasztalat van, megoldást, vagy akár egy ötletet tudnak adni a felmerült problémákra. Ilyenkor érdemes megkeresni a graphIT Kft-t és bemutatni a feladatot, problémát, mert többnyire azonnali megoldást adnak, vagy ha azonnal nem is megy, fejlesztenek a rendszerhez egy megoldást.

Ilyen egyedi fejlesztésekből az évek során rengeteg összejött, ezeket mutatják be a webinár sorozatunkon. Érdekes témák lesznek, érdemes csatlakozni, mivel a webinár után mindenki úgy érezheti: “de jó ötlet, ez nálunk is működhet, erre nem gondoltunk!!”

Milyen témák lesznek?

  • CAM-es fejlesztések – Március 31. 10 óra
    • esettanulmányok: szerszámbefogók, mill-turn gépek, egyedi szimulációs megoldások, shop-doc- szerszámkísérő lapok egyedi lehetőségei, megmunkálások automatizálása…

Dátum és időpont: 2021. március 31 szerda , 10:00-11:00 – CAM

Előadó: Huss Dániel + NX csapat

A webinár ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek