Eplan eManage: projektek felhőbe történő feltöltése, megosztása és kezelése egyszerű módon

2021. április 07., szerda, 16:09

Címkék: adatbázis adatkezelés eplan Eplan Data Portal EPLAN Platform Hannover Messe tervezői szoftver

Megállíthatatlanul halad előre a tervezés digitális átalakulása. Felhőszolgáltatásainak részeként az Eplan bemutatja a projektek közötti együttműködés új eszközét, az Eplan eManage szoftvert, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az Eplan Platform projekteket feltöltsék a felhőbe, megosszák partnereikkel, és tovább szerkeszthessék azokat Az ingyenes verzió március közepén jelent meg – melyet 2021 augusztusában egy kibővített funkciójú, fizetős verzió követ majd.

Az EPLAN Platform rendszerei és az innovatív felhőszolgáltatások egyre inkább integrálódnak. Első lépésként március közepén indult az új szoftveres megoldás, az EPLAN eManage Free. Ez az ingyenes, felhőalapú szoftver lehetővé teszi a projektek egyszerű feltöltését az EPLAN platformról és a webböngészőkből a biztonságos ePulse felhőkörnyezetbe. Augusztusban jelenik majd meg a szoftver díjalapú, kibővített funkcionalitású változata.

Az Eplan eManage Free szoftver lehetővé teszi az Eplan projektek felhőben történő megosztását a projekt összes résztvevőjével  – a mérnöki együttműködés fokozása érdekében.

Projektek közötti együttműködés

Az EPLAN eManage megkönnyíti a projektek felhőbe történő feltöltését, kezelését és megosztását. Mivel az ipari automatizálás mai ökoszisztémáját a dokumentumok feldolgozása és továbbítása során számos szakasz jellemzi, a rendszer előnyei egyértelműek: az új felhőszolgáltatással összefüggésben az EPLAN Platform rendszerei egy hálózatba kapcsolják a vezérlőszekrény- és panelgyártókat, az OEM partnereket és rendszerintegrátorokat, valamint a gépek és az üzemek rendszerüzemeltetőit. Mindannyian egy  központi projektben dolgoznak, amely az eManage megoldáson keresztül oda-vissza szinkronizálható. Az adatbiztonságot egyértelmű hozzáférési jogok és felhasználási jogosultságok biztosítják, melyek egyben rugalmassá is teszik a projektelérést. Az EPLAN Electric P8 és az EPLAN Pro Panel felhasználói már  profitálnak ezekből az integrált folyamatokból, egyszerű módon feltölthetik projektjeiket a felhőbe, és további szerkesztés céljából visszatölthetik azokat az EPLAN Platformba.Az Eplan Electric P8 és az Eplan Pro Panel felhasználói egyszerűen feltölthetik projektjeiket a felhőbe, és további szerkesztés céljából visszatölthetik az Eplan Platformba

Közvetlen adatátvitel az EPLAN eView programba

A felhasználóknak egyetlen kattintással közzétehetik projektadataikat közvetlenül az EPLAN eView alkalmazásban.  A projektben résztvevők a teljes projekteket megnézhetik és véleményezhetik. Ezáltal digitálisan megvalósítható a vállalatok közötti felülvizsgálat is. Az egyértelmű, központi felhő elérhetőségnek köszönhetően az eManage támogatja továbbá a projekt résztvevőit egy adott tartalom gyors megkeresésében is.

Szinkronizált, aktuális adatok

Az EPLAN eManage révén az EPLAN tervadatok a projektben résztvevő valamennyi partner számára szinkronizálásra kerülnek. A projektben bekövetkezett változásokat minden résztvevő láthatja, és a projekt dokumentációja mindig aktuális – a projekt teljes életciklusán át, sőt az üzemeltetés és karbantartás során is.


www.EPLAN-software.com/emanage/


Az EPLAN standon a Hannover Messe Digital Edition kállításon 2021. április 12-16. között.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek