digitalFACT.2018 Konferencia

Irány a digitális gyár – Ipar 4.0 a gyakorlatban

2018. szeptember 05., szerda, 14:13

Címkék: digitalizálás graphIT ipar 4.0 konferencia plm Siemens Zrt. termékfejlesztés termelésirányítás termeléstervezés termelésütemezés

Először volt a gőzgép, ezután az elektromosság és a szerelősorok, a tömegtermelés, majd az ipar harmadik forradalmában a számítógépek és az automatizálás. Most beléptünk az Ipar 4.0-ba, ahol a számítógépek és az automatizálás teljesen új módon kapcsolódnak össze.

A robotok és az automatizálás távolról működnek együtt a gépi tanulási algoritmusokkal ellátott számítógépes rendszerekkel. Ezekhez már minimális emberi beavatkozás szükséges. Az Ipar 4.0 alapja az „Intelligens gyár”, amelyben a fenti rendszerek figyelik a gyár folyamatait, és decentralizált döntéseket hoznak. A graphIT Kft. az elmúlt 20 év mérnöki szoftverek területén szerzett tapasztalatával elkötelezetten támogatja ügyfelei Ipar 4.0 törekvéseit.

A digitalFACT.2018 Konferencia célja, hogy a cégvezetők, műszaki vezetők, termelési vezetők és informatikai döntéshozók számára átfogó információt nyújtson az ipari digitalizációs megoldásokról, amelyek támogatják az Ipar 4.0 gyakorlati bevezetését és az egyre korszerűbb gyártási módszereket a cégek számára.

Kiknek szól a rendezvény?

  • Termelő cégek vezetői, termelési vezetők
  • Termeléstervezők, műszaki vezetők
  • Termelő cégek logisztikai és beszerzési vezetői, informatikai döntéshozók

Főbb témák:

  • Digitális termékfejlesztés
  • Digitális gyártás
  • Ipar 4.0 esettanulmányok

Mikor?

2018. szeptember 26., szerda 08:30-17:00

 

Hol?

Siemens Zrt., H-1143 Budapest, Gizella út 51-57.

 

Mielőbb biztosítsa helyét a digitalFACT.2018 Konferencián, ahol a korlátozott befogadóképesség miatt a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött!

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek