Az EPLAN Virtuális Kiállítás két teljes napon át várja a látogatókat

2021. március 22., hétfő, 16:19

Címkék: eplan Eplan Data Portal Eplan EEC One EPLAN Platform kiállítás tervezői szoftver

Az EPLAN Virtuális Kiállítás idén már hatodik alkalommal nyitja meg digitális kapuit, és először tart majd két egymást követő teljes napon át. A látogatókat számos téma várja, amelyek professzionális mérnöki munkára és az integrált, végpontok közötti folyamatokra fókuszálnak

A felsővezetők számára szervezett élő beszélgetések, a sikertörténekek bemutatása és az új partnerzóna konstruktív inspirációt kínálnak a résztvevőknek. Az EPLAN Platformon megtalálható új megoldások témakör- és országspecifikus webes közvetítései és szoftverbemutatói inspirációt és ötleteket adnak a további fejlesztésekhez, ideértve a felhőalapú megoldásokat is. 
 

 

A globális EPLAN Virtuális Kiállítás 2021. április 28–29. között immár a hatodik alkalommal kerül megrendezésre (A fénykép 2020-ban készült)


Alig két héttel a digitális Hannover Messe után megnyitja kapuit az év legnagyobb digitális eseménye. Az immár hatodik alkalommal sorra kerülő EPLAN Virtuális Kiállítás egy világszerte elterjedt formátum és idén új, letisztult megjelenéssel és számos témakör-specifikus újítással várja a menedzsereket és a felhasználókat egyaránt. „Az elmúlt évek sikere után kibővítjük az EPLAN Virtuális Kiállítást, hogy két teljes napot fedjünk le, különböző időzónákon átívelve” – ismertette  Haluk Menderes, az EPLAN Software & Service ügyvezető igazgatója. Ennek egyszerű oka van: egyre több témát kell lefedni és a látogatói érdeklődés is növekszik. Mivel 2020-ban csaknem 20 százalékkal nőtt a több mint 70 országból érkező résztvevők száma, egyértelművé vált, hogy a virtuális esemény fontos platform az iparág számára.


„Az elmúlt évek sikere után kibővítjük az EPLAN Virtuális Kiállítást, hogy hogy két teljes napot fedjünk le, különböző időzónákon átívelve” – jelentette ki Haluk Menderes, az EPLAN Software & Service ügyvezető igazgatója.


Menedzserek és felhasználók: a megfelelő program mindenki számára

A csúcsvezetői szintű cégvezetői megbeszélések az ipari automatizálás ökoszisztémájáról, az ipari panelépítésben rejlő lehetőségekről és a roundtrip engineering módszertanáról csak néhány abból a gazdag kínálatból, melyeket a sokoldalú konferencia-program lefed. Idén ezeket a témákat az egyes ágazatok menedzsmentjével kapcsolatos új élő beszélgetések egészítik ki, többek között az autóipar, az energia, az épületautomatizálás, a hajózás és a folyamatipar területein.

A szoftverrendszerekkel kapcsolatban naponta hat különböző élő bemutatót tartanak, ahol a szakértők gyakorlati betekintést nyújtanak az EPLAN Platform újításaiba. A programban szintén szerepelnek az új felhőszolgáltatások lehetőségei az EPLAN ePulse részeként, nem beszélve a hatékonysági potenciálról, amely a vezérlőszekrények és a kapcsolóberendezések tervezésében rejlik. Végül, de nem utolsósorban; a szórakozásra is szánnak időt különféle online játékok keretében, amelyekben a résztvevők (virtuálisan) versenyezhetnek egymással, a nyeremények között három online EPLAN Platform update képzés is szerepel.


A cégvezetői megbeszéléseket élő tárgyalások egészítik ki a menedzsment számára (A fénykép 2020-ban készült)

Idén a partnercégek is saját megjelenési lehetőséget kapnak

Egy újonnan létrehozott közösségi terület az EPLAN Partnerhálózatban résztvevő összes vállalat számára lehetőséget kínál arra, hogy saját „helyszíni” jelenlétükkel képviseljék magukat az eseményen. Mindez egy kis kiállításnak számít a Virtuális Kiállításon belül. A kapcsolatépítés számos lehetősége egy újabb indok arra, hogy a látogatók a világ minden tájáról regisztráljanak a rendezvényre. Az élő chat ezúttal egy 1:1 videó chat-et is tartalmaz és lehetőséget kínál minden érdeklődőnek arra, hogy a virtuális térben beszélgethessen az számára fontos témakörökről, ezenkívül ötleteket cserélhessen országhatárokon átívelően.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
ÉLELMISZER-BIZTONSÁG
Média Partnerek