Az ARKANCE SYSTEMS részévé válik a HungaroCAD Kft.

2022. augusztus 30., kedd, 12:39

Címkék: Arkance Systems Autodesk cad CAD-modell CAD/CAM/PLM felvásárlás

2022. július 19-én az ARKANCE – a GROUPE MONNOYEUR leányvállalata – felvásárolta a HungaroCAD Kft-t, a magyarországi építő- és gépipar digitális megoldások kiemelkedő szereplőjét. Ezzel kiegészítve megoldás-portfólióját és megerősítve vezető pozícióját a CAD és BIM technológiák forgalmazása terén, Európában és Törökországban egyaránt.

Az Arkance Systems Autodesk Platinum Partnerként erősíti jelenlétét Európában a Benelux államokban, Franciaországban, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Törökországban, Finnországban és Magyarországon.

Partner az okosabb építésért

Az akvizíció célja, összhangban a GROUPE MONNOYEUR stratégiájával, egy vezető európai értékesítési hálózat létrehozása, mely támogatja ügyfeleit – magas- és mélyépítő vállalkozásokat, tervezőirodákat, infrastruktúra fejlesztőket, gyártócégeket, valamint bánya és kőfejtő üzemeket – digitalizációs útjuk során.

“Az ARKANCE mindössze néhány év alatt az AUTODESK európai viszonteladói hálózat egyik meghatározó szereplőjévé vált, és mára Európa számos országában vezető pozíciót foglal el. Rendkívül elégedettek vagyunk tevékenységünk csoportunkon belüli fejlődésével, és azzal az egyedülálló értékajánlattal, amit az építőipar, de szélesebb körben a gyártóipar szereplői számára is nyújtani tudunk.” – hangzott el Philippe MONNOYEUR, a GROUPE MONNOYEUR vezérigazgatójától.”

A GROUPE MONNOYEUR, amely a CATERPILLAR európai márkakereskedői tevékenységén keresztül történelmileg az építőipari üzletághoz kapcsolódik, már nagyon korán felismerte, hogy a digitalizáció hosszú távon milyen jelentős hatással lesz ügyfeleire.

A HungaroCAD felvásárlásával az ARKANCE Magyarországon is erősíti szakértelmét, ahol 2020.05.29-én a gépipari, GIS és Infrastruktúra BIM-megoldások másik jelentős szereplőjét, a Varinex-CADStudio-t már felvásárolta. Egy átmeneti időszakot követően a két vállalat ugyanazon ARKANCE SYSTEMS égisze alatt fog működni, mint az ARKANCE szervezet CAD, CAM, PD&M, GIS és BIM megoldások szolgáltatója.

Egyesítjük erőinket

Benjamin VAN DAELE, az ARKANCE SYSTEMS operatív igazgatójának szavait idézve: “Nagy örömmel köszöntjük a HungaroCAD csapatát az Arkance családban. A HungaroCAD csatlakozása fontos lépés azon törekvésünkben, hogy Európa-szerte támogassuk ügyfeleinket a digitális átállásban. A HungaroCAD az építészeti, mérnöki és építőipari ágazat vezető vállalatává nőtte ki magát. A Hungarocad-nél és az Arkance Systems HU-nál (korábban Varinex-CADStudio) dolgozó kollégáink mélyreható iparági és szoftverismeretének köszönhetően mindig a legmegfelelőbb megoldásokat tudják ajánlani ügyfeleinknek. Így tovább erősíthetjük pozíciónkat a magyar és az európai piacon egyaránt.”

“Örömmel csatlakozunk az ARKANCE csoporthoz, mint Magyarország vezető Autodesk Gold Partnere. Az elmúlt években organikus növekedést tapasztalhattunk, ügyfeleink ajánlásainak és belénk fektetett bizalmának köszönhetően, akik automatizálási és digitalizációs útjukhoz minket választottak üzleti partnerüknek. Magasan képzett, elkötelezett szakembereket vonzottunk cégünkhöz, támogatva őket fejlődésükben, hogy az iparági kihívások összetettségének megfelelő, értékes szolgáltatást nyújthassunk. Hisszük, hogy az ARKANCE kiterjedt nemzetközi szakértői hálózatának tagjaként, szélesebb körű szolgáltatásokkal támogathatjuk ügyfeleinket. Izgatottan várjuk ezt az új fejezetet, amelyben partnereinkkel továbbra is együttműködve segítjük őket üzleti céljaik elérésében, az építészeti, mérnöki, építő- és gyártóipari területeken egyaránt.” – fűzte hozzá Sabathiel Balázs, a HungaroCAD Kft. cégvezetője.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN DECEMBER

SAP KEY USER (F/M/X)

PLC SPECIALISTA (F/M/X)

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

SZAKMAI OKTATÓ MECHATRONIKAI TERÜLETRE (F/M/X)

IRÁNYÍTÁSTECHNIKAI MÉRNÖK (F/M/X)

Média Partnerek