A világ nem lineáris

2020. augusztus 14., péntek, 09:10

Címkék: cad CAD/CAM/PLM elektronikai tervezés SolidWorks tervezői szoftver

Küzdje le az elektronikai tervezés során felmerülő speciális és összetett problémákat hatékony számítógépes elemzéssel.

A szórakoztatóelektronikai berendezések egyre kisebbé válnak, miközben funkcionalitásuk folyamatosan bővül, ami ezen népszerű műszaki termékek gyártási követelményeinek egyre bonyolultabbá válását eredményezi. Például a Bluetooth, a Wi-Fi és az intelligens összetevők egyre kisebb termékekbe történő integrálása új kihívásokat állít az elektronikai tervezőmérnökök számára. Mi a legjobb mód ezeknek a kihívásoknak a leküzdésére? Az, ha tervezőcsapatát hatékony számítógépes elemző eszközökkel ruházza fel.

Ez a háromrészes videósorozat egy hordozható projektor lencséjének stabilizálására szolgáló belső tartókeret tervének kiértékelését mutatja be. A projekt a SOLIDWORKS Simulation Premium és SIMULIAWORKS alkalmazások felhasználásával nemlineáris elemzésen keresztül értékeli a terv megvalósíthatóságát és a termék használhatóságát.

NÉZZE MEG A VIDEOSOROZATOT, és ismerje meg, hogy miért a végeselem-elemzés (FEA) a legjobb módszer az összetett termékek rendeltetésszerű működésének vizsgálatára, és annak biztosítására, hogy a termék időben piacra kerülhessen.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT, és vezesse be a hatékony számítógépes elemzést tervezési munkafolyamatába.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
TERMÉK + MEGOLDÁS

Magával ragadó film-, hangzás- és játékélmény? Hódít a Panasonic OLED-je

Média Partnerek